EA “вбила” одразу кілька ігор, у тому числі Apex Legends Mobile та Titanfall Legends

Схоже на те, що EA переживає не найкращі часи: днями з’явилися повідомлення, що компанія скасувала одразу кілька різних ігор.

Так, спочатку стало відомо, що EA вирішила закрити Apex Legends Mobile — мобільний порт популярної “королівської битви”. Гра була запущена лише 8 місяців тому, але вже 1 травня її сервери будуть відключені — тобто менше ніж через рік після запуску. Як пояснив Respawn Entertainment, розробник Apex Legends Mobile, у гри був “сильний старт”, але “конвеєр виробництва контенту” не “витягував” планку якості студії.

При цьому EA окремо зазначила у FAQ, що не надаватиме жодних відшкодувань за внутрішньоігрові покупки за реальні гроші – “відповідно до умов Угоди користувача EA”.

Крім того, EA також повідомила, що припиняє розробку мобільної версії Battlefield: “з розвитком індустрії наші плани щодо подальшого майбутнього цієї франшизи також змінилися, і ми натомість зосередимося на розвитку Battlefield 2042 і розробкою майбутніх ігор у франшизі”. При цьому, за повідомленням ресурсу VentureBeat, EA закриває студію Industrial Toys, яка займалася розробкою Battlefield Mobile.

І наостанок, за інформацією Bloomberg, EA вирішила скасувати розробку проєкту під назвою Titanfall Legends — гру з однокористувацькою сюжетною кампанією, події якої мали відбуватися у спільному всесвіті Titanfall та Apex Legends. Команда, що працювала над Titanfall Legends, налічувала 50 співробітників, і не всім з них буде запропоновано перейти на інші посади — частину команди буде звільнено.