Співзасновник молодої компанії Nothing Карл Пей в інтерв’ю виданню Inverse розказав про плани випустити пізніше цього року смартфон Nothing Phone (2), який має стати більш преміальною моделлю та потрапити у продаж в США.

Пей зазначив, що Сполучені Штати є «нашим пріоритетом №1 з точки зору ринків» для Nothing Phone (2), що стало можливим завдяки продажам у Європі та Азії на суму понад $200 мільйонів минулого року порівняно з $24 мільйонами доларів у 2021 році. Компанія стверджує, що сумарно відвантажила понад мільйон пристроїв до цього часу.

«Ми не могли зробити це раніше, тому що ми були лише на другому році, і наші руки були зв’язані, оскільки ми будували команду, а також створювали продукти», – сказав Пей в інтерв’ю. «Коли ви робите смартфон для США, вам потрібно працювати з операторами над сертифікацією та адаптацією деяких їхніх функцій до вашої ОС. Раніше у нас не було ресурсів для цього, а тепер є».

Що стосується самого Nothing Phone (2), то підприємець був обережним, описуючи актуальну модель Phone (1) як «флагман» бренду, а також надаючи його наступнику більш «преміальний» статус. Окрім адаптації до вимог операторів, Пей також зацікавлений у розширенні можливостей компанії та довгостроковій підтримці.

Говорячи про довіру до програмного забезпечення, Пей згадує про «майже 100» з 400 людей, які зараз працюють над власною оболонкою компанії Nothing OS, а також про позитивні відгуки про бета-версію Android 13 для Phone (1).