Тобі Магвайр повернувся до ролі улюбленого багатьма супергероя у фільмі «Людина-павук: Додому шляху нема» вперше за 15 років. Магвайр мав намір повернутися до четвертого фільму про Людину-павука після виходу картини 2007 року, але творчі розбіжності між режисером Семом Реймі та Sony Pictures завадили йому це зробити. «Додому шляху нема» нарешті подарував Магвайру його 4-й фільм про Людину-павука, і, як він стверджує у книзі «Spider-Man No Way Home: The Official Movie Special», має намір повернутися вп’яте.

«Коли вони подзвонили, я подумав: «Нарешті!» – сказав Магвайр про своє повернення. – Я отримав дзвінок і одразу ж був готовий приїхати. Не без хвилювання – знаєте: «як це виглядатиме і що я відчуватиму?» Але з’явитися разом з красивими, талановитими, творчими людьми і грати разом – “Так!” Це весело і захоплююче».

Sony ще не оголосила конкретних планів щодо свого наступного повнометражного фільму про Людину-павука, але у ньому точно зіграє Том Голланд, який виконує роль супергероя у кіновсесвіті Marvel з часів фільму «Людина-павук: Повернення додому» у 2017 році. Чи дозволить мультивсесвіт повернутись Магвайру та Ендрю Гарфілду, ще належить з’ясувати. Зважаючи на те, що «Додому шляху нема» зібрав у світовому прокаті $1,9 мільярда, все можливо.

«Spider-Man No Way Home: The Official Movie Special» – це книга про зйомки головного фільму Marvel, в яку ввійшли інтерв’ю з Магвайром, Гарфілдом і багатьма іншими. Магвайр сказав, що вдягаючи свій старий костюм Людини-павука для зйомок у фільмі «Додому шляху нема», він відчував себе так, ніби знову повернувся додому.

«Костюм, безумовно, може стати викликом, коли треба натягнути його на себе, – додав він. – Але потім, коли ти почуваєшся комфортно, тобі весело. Як акторові, мені допомагає костюм. Я починаю почуватися як вдома досить швидко».

«Spider-Man No Way Home: The Official Movie Special» вже доступна для попереднього замовлення та надходить у продаж 28 лютого.