За підтримки Міністерства цифрової трансформації України та національного проєкту Дія.Цифрова освіта компанія Google продовжує програму навчання охочих українців «Розвивайте кар’єру з Google Cloud».

Оголошено набір на другий потік з фокусом на машинне навчання та роботу з даними. Програму створено для IT-фахівців, які хочуть більше дізнатися про роботу з хмарними технологіями, студентів IT-сфери, та нетехнічних фахівців, які вже працюють з даними. Для ефективного навчання також знадобиться хоча б базовий рівень володіння англійською мовою.

Завдяки цій програмі українці зможуть отримати знання та практичні навички роботи з хмарними технологіями й розширити можливості працевлаштування. Учасники програми матимуть можливість отримати безплатні ваучери на складання іспиту, щоб отримати міжнародну сертифікацію Google Cloud, а також інші призи.

Програма передбачає 60 днів безоплатного доступу до всіх курсів на платформі Google Cloud Skills Boost, практичний досвід та бейджі Google Cloud skill badges, індивідуальні напрями навчання, безплатні ваучери на сертифікаційний іспит Google Cloud та зустрічі з фахівцями галузі.

До кінця 2023 року планується навчити 10 000 українців.

Більше інформації про курс можна знайти за цим посиланням, а зареєструватися можна ось тут. Навчання розпочнеться вже 1 лютого 2023 року.