Компанія Aston Martin представила нову модель DBS 770 Ultimate, що має поставити навіть не крапку, а знак оклику в історії класичних спорткарів – з переднім розташуванням величезного 5,2-літрового двигуна V12.

Двигун не тільки великий, але й потужний: відповідаючи власній назві, автомобіль Aston Martin DBS 770 Ultimate отримав новий варіант мотора, що розвиває 770 «коней». Аби забезпечити добре охолодження мотора та покращення аеродинаміки загалом, автомобіль Aston Martin DBS 770 Ultimate також отримав оригінальний капот з вікном для циркуляції повітря.

А ще новинка вирізняється карбоновими накладками-спойлерами та оригінальними 21-дюймовими дисками. Крім того, суперкар Aston Martin DBS 770 Ultimate пропонує 8-ступеневий «автомат», диференціал LSD позаду, вуглецево-керамічні гальма.

До речі, в салоні також знайшлось місце вуглецевому волокну – адже декоративне оздоблення виконано з карбону. Також використано шкіру різних кольорів.

Подобається новий суперкар Aston Martin DBS 770 Ultimate? На жаль, його вже не купиш. Всі 499 екземплярів, що заплановані до виробництва, вже закріплені за потенційними клієнтами.