Ще одна ікона впала! Чи ні? Адже нова версія Chevrolet Corvette з назвою E-Ray вперше в історії зробила з цього славетного американського суперкара гібрид, та ще й з повним приводом. Але все не просто так: віднині Chevrolet Corvette E-Ray може запропонувати значно більше потужності та покращення динаміки.

Ззовні новий автомобіль Chevrolet Corvette E-Ray вирізняється широкими боковими повітрозбірниками, власним переднім бампером та решіткою позаду, оригінальними колесами, декількома логотипами E-Ray. Але всередині…

А всередині нас очікує поєднання атмосферного 6,2-літрового двигуна V8 LT2 (502 к.с.) для приводу задніх коліс, та електромотору (163 к.с.) для приводу передніх коліс. Загальна потужність гібридної версії Chevrolet Corvette E-Ray сягає 665 к.с. – тому й динаміка такого суперкара значно покращилась: перша «сотня» дається за 2,5 секунди, а «квотер» долається лише за 10,5 секунд.

Й це попри суттєве збільшення ваги Chevrolet Corvette E-Ray: така версія затягує на 1712 кг проти 1530 кг у традиційного Chevrolet Corvette. Адже окрім електромотора попереду, також варто згадати й проміжний акумулятор в центральному тунелі та додаткові блоки керування.

А ще варто згадати розкішний салон, де чудового поєднується якісна шкіра та карбоновий декор. До речі, відмінності гібридної версії Chevrolet Corvette E-Ray від звичайних полягають лише в деталях – наприклад, оригінальні налаштування цифрової панелі приладів.

Автомобіль Chevrolet Corvette E-Ray вже доступний для замовлення. Вартість на ринку США стартує від $104 тис. Ну що, беремо?