В Steam вийшла українська стратегія Farlanders про підкорення Марса

Українська покрокова ретро-стратегія Farlanders, в якій вам потрібно тераформувати Марс і розбудувати на ньому квітучу колонію, нарешті вийшла у Steam.

Farlanders об’єднує елементи містобудівної стратегії, економічної гри та головоломки, тому що розміщення плиток-тераформ у цій грі це та ще пазла, у прямому сенсі цього слова.

У грі є рівні на поверхні та під поверхнею Марса, кампанія і непоганий сюжет, процедурна генерація мапи, українська локалізація і симпатична піксельна графіка. Гру створив інді-розробник Андрій Бичковський з залученням низки українських художників, музикантів та програмістів.

Згідно зі статистикою GameSensor, Farlanders входить в Топ-10 найочікуваніших українських ігор. 31 тис. гравців додала цей проєкт до Списку бажаного.

До 24 січня 2023 р. Farlanders пропонується зі знижкою у 10%, тобто для українців гра коштує усього 206 грн. Зверніть увагу!

P.S. Цікаво, що Farlanders не має ніякого відношення до нової книги українського письменника Макса Кідрука «Нові Темні Віки. Колонія», події якої відбуваються на Марсі, де живе велика українська діаспора. Просто так вже збіглося.