Сталося те, чого так давно очікували – дебютував 5-дверний варіант позашляховика Suzuki Jimny, що пропонує зручніший салон та більший багажник. Новий автомобіль вирізняється 3,99-метровою довжиною та 2,59-метровою колісною базою – тобто, маємо збільшення габаритних розмірів на 340 мм.

А ще плюс пара додаткових дверцят та маленькі віконця позаду, як раз у зоні багажника. Останній теж дещо збільшився й тепер має місткість 208 літрів (у 3-двернох версії лише 85 л корисного об’єму). Салон залишився 4-місним, але тепер пропонує більше простору для задніх пасажирів.

Технічна складова автомобіля залишилась без змін. Тобто, 5-дверний варіант Suzuki Jimny має рамну основу, бензиновий 1,5-літровий двигун (105 к.с.), повний привод AllGrip Pro, а також два варіанти КПП на вибір покупців – або 5-ступенева «механіка», або 4-ступеневий «автомат». Раніше очікувалась поява гібридної версії, однак допоки ця інформація не підтверджена.

Можливо, більш потужний гібридний варіант Suzuki Jimny з’явиться згодом, коли будуть готуватись варіанти 5-дверного автомобіля для інших країн. Адже поки цей автомобіль представлено лише для Індії, та й вироблятись він буде на місцевому заводі у партнерстві з місцевою компанією Maruti. Причому це буде єдине місце виготовлення 5-дверного варіанту Suzuki Jimny: тобто, на глобальний експортний ринок піде як раз ось такий індійський автомобіль.