Чимало продуктів оновлюються мало не щороку. Але деякі ґаджети можуть роками оминати оновлення, при цьому залишаючися на вітринах магазинів. Одним з таких продуктів є преміальні навушники від Apple — AirPods Max. Вони з’явилися у 2020 році й про оновлення першої моделі майже не чутно. До цього моменту.

Аналітик Мін-Чі Куо розповів, що в лінійці AirPods готуються зміни. Серед таких є нова модель AirPods Max. На жаль, він не зазначив, що саме доповнить наступне покоління, але серед частих побажань користувачів є підтримка відтворення lossless, покращення комплектного кейса, нові кольори корпусу та збільшення автономності.

Разом з цим в лінійці бездротових навушників компанії з’являться AirPods Lite. Куо не перший, хто останнім часом згадував про такі. Це буде простіша та доступніша версія TWS-гарнітури від Apple.

Наразі AirPods 2 все ще можна придбати за $129, а ціна AirPods 3 складає $169/179 (в залежності від підтримки кейсом індукційного заряджання). Своєю чергою друге покоління AirPods Pro коштує $249. А AirPods Lite стануть найдешевшою опцією, яка вартуватиме лише $99.

Apple планує оновити лінійку навушників в другій половині 2024 року, але не виключено, що ці релізи затягнуться до першої половини 2025 року.

Як вже зазначав Марк Гурман, наразі компанія приділяє чимало зусиль випуску AR/VR-гарнітури, що відповідно впливає на строки виходу інших продуктів. Певно, саме тому чимало майбутніх релізів датуються наступними двома роками.