Через п’ять років після дебюту на виставці CES 2018 технологія Hyundai e-Corner стала ближчою до реальності. Після своєї останньої появи на CES 2021, система була представлена на виставці CES 2023. Цього разу, замість того, щоб створювати спеціальний прототип для демонстрації технології, підрозділ Hyundai Mobis інтегрував e-Corner в Ioniq 5 EV.

Як ви можете бачити з відео, яким поділився Hyundai, модуль, як і функція CrabWalk в Hummer EV, дозволяє колесам автомобіля повертатися вбік, що неможливо у транспортному засобі з традиційною системою підвіски. Тому це дозволяє здійснювати маневри, які недосяжні на інших авто. Наприклад, паралельне паркування – це так само просто, як повернути колеса на 90 градусів і вести автомобіль горизонтально. Менш практична, але така ж цікава функція e-Corner дозволяє автомобілю рухатися по діагоналі та обертатися на місці. Можна навіть виконати поворот на місці.

Ймовірно, пройде ще кілька років, перш ніж модулі e-Corner почнуть з’являтися у серійних автомобілях. У 2021 році Hyundai Mobis заявила, що планує розпочати впровадження технології у 2025 році. При цьому не буде дивним, якщо інші автовиробники також впроваджуватимуть цю технологію у свої авто, оскільки підрозділ виробляє деталі для й інших компаній, а не тільки для Hyundai.