Компанія MSI представила на виставці CES 2023 велику кількість нових ноутбуків, у тому числі оснащених графічними процесорами серії NVIDIA GeForce RTX 40 і процесорами серії Intel Core HX 13-го покоління.

Так, була представлена оновлена ігрова лінійка, до якої входить 10 моделей ігрових ноутбуків з ексклюзивним дизайном системи охолодження (усі теплові трубки поділилися на загальні, виділені та окремі для VRAM, щоб забезпечити максимальне відведення тепла). Серії Titan GT і Raider GE отримали процесор Intel Core i9-13980HX і відео GeForce RTX 4090 Laptop GPU, а також технологію MSI OverBoost Ultra, що забезпечує загальне живлення процесора і відеокарти 250 Вт і підтримує частоту 5,2 ГГц на 8 P-ядрах залежно від навантаження.

MSI анонсує серію ноутбуків на базі графіки GeForce RTX 40

Ноутбуки Titan GT можуть похвалитися Mini LED дисплеєм 4K@144 Гц, який має пікову яскравість понад 1 000 ніт із понад 1 000 зон локального затемнення, а лептопи Raider GE оснащено дисплеєм 16:10 QHD+ 240 Гц. Серія Raider GE отримала оновлений корпус із матричним підсвічуванням, а Vector GP – низький профіль, мінімалістичний дизайн і підвищену продуктивність.

Тонка і стильна серія Stealth тепер доступна у різних розмірах – 14, 15, 16 та 17 дюймів. Також було представлено дві нові моделі – Stealth 14 Studio та Stealth 16 Studio. Ці ноутбуки мають корпус із магнієво-алюмінієвого сплаву, Stealth 14 Studio оснащений системою охолодження із випаровувальною камерою, а Stealth 16 Studio має 6 тристоронньо направлених динаміків від Dynaudio. Ноутбуки Stealth 15 оснащені OLED-дисплеєм із частотою оновлення 240 Гц, часом відгуку менше ніж 0,2 мс і 100% колірним охопленням DCI-P3.

MSI анонсує серію ноутбуків на базі графіки GeForce RTX 40

Також MSI представила нову доступну ігрову серію Cyborg 15 з футуристичним напівпрозорим корпусом, через який можна побачити механічні й електричні частини, і оновила серії Katana, Sword і Pulse: тепер в них представлена мобільна графіка GeForce RTX 40, плюс в них доступні MUX-перемикачі, які дозволяють перемикатися між гібридним режимом графіки та дискретним графічним режимом за допомогою утиліти MSI Center.

MSI анонсує серію ноутбуків на базі графіки GeForce RTX 40

Була оновлена серія Creator: моделі Creator 17 HX Studio і Creator 16 HX Studio поставляються з топовими процесорами Intel HX 13 покоління і мають сертифікацію NVIDIA Studio.

MSI анонсує серію ноутбуків на базі графіки GeForce RTX 40

Тонка і потужна серія Prestige отримала нові моделі Prestige 14 Evo та Prestige 16 Evo на базі сучасних процесорів Intel Core i7 серії H, а Prestige 16 Studio тепер постачається з графічними процесорами серії GeForce RTX 40 Laptop GPU. Нові 13-дюймові Prestige 13 Evo — найлегші ноутбуки у всій серії MSI, що важать лише 990 г завдяки корпусу із магнієво-алюмінієвого сплаву. Prestige 13 Evo також оснащені акумулятором ємністю 75 Вт·год і можуть працювати, за словами виробника, до 15 годин без підзарядки.

MSI анонсує серію ноутбуків на базі графіки GeForce RTX 40