Компанія HP приєднується до експериментаторів, які розмістили дисплей на кейсі TWS-навушників. Виробник додав такий на футляр моделі Poly Voyager Free 60 Plus. Що цікаво, гарнітура позиціюється як enterprise-рішення, а не модель для гіків.

Невеликий сенсорний OLED-дисплей дозволяє контролювати відтворення музики та гучність, змінювати налаштування, відповідати та припиняти дзвінки, побачити залишок заряду акумуляторів тощо.

HP пропонує TWS-навушники Poly Voyager Free 60 Plus з дисплеєм на кейсі

Серед іншого навушники підтримують multipoint-з’єднання, адаптивне шумогасіння в обидва боки, AptX та жести керування. Вони також захищені від вологи за стандартом IP54.

Серед додаткових цікавинок навушники мають в комплекті окремий USB-приймач для роботи з системами без підтримки Bluetooth, а також є перехідник 3,5-to-USB-C для використання навушників, наприклад, у літаках.

HP пропонує TWS-навушники Poly Voyager Free 60 Plus з дисплеєм на кейсі

З системою ANC самі навушники мають працювати приблизно вісім годин. Зарядити кейс можна як через USB-C, так і на індукційних станціях стандарту Qi.

Для тих користувачів, які не так зацікавлені в такій функціональності, також є звичайна модель Voyager Free 60. Вона вартуватиме $299 й має дістатися полиць магазинів у березні. Скільки треба доплатити за дисплей на кейсі наразі не повідомляється.