На виставці CES 2023 LG представила модельний ряд 2023 року своїх OLED-телевізорів — серій Z3, G3 і C3.

В них використовується OLED-панель нового покоління OLED evo (Evolution), яку LG Electronics представила у 2021 р. – з покращеною кольоропередачею та більшою яскравістю у порівнянні з технологією OLED попереднього покоління. Крім того, модельний ряд 2023 р. отримав новий процесор α9 AI Processor Gen6, який покращує обробку зображення та звуку (як запевняє компанія, нова технологія AI Sound Pro дозволяє створювати віртуальне звучання 9.1.2 за допомогою вбудованої в телевізор акустики).

Також оновлені серії телевізорів підтримуватимуть легке з’єднання з новими саундбарами компанії, які вона представила напередодні Нового року: модель SC95 (3.1.3), розроблену спеціально для C-серії, тонкий саундбар S77S (також 3.1.3) і компактну модель SE6S (3.0). Всі вони підтримують функцію Wow Orchestra, завдяки чому можуть грати разом із вбудованою акустикою, доповнюючи її звучання.

Серія G3 отримала підтримку технології Brightness Booster Max, яка дозволяє збільшити пікову яскравість на 70%. Також у цій серії впроваджено новий “ультрамінімалістичний” дизайн One Wall Design, при якому не залишається видимих щілин навколо телевізора, якщо монтувати його на стіну.

OLED-телевізори LG на CES 2023: оновлення лінійок Z3, G3 і C3

За словами виробника, моделі LG OLED TV 2023 року — перші телевізори, що отримали від організації HDMI сертифікацію Quick Media Switching VRR (QMS-VRR). Ця технологія усуває миттєвий “чорний екран” під час перемикання між контентом з різних пристроїв, підключених через сумісні порти HDMI 2.1a.

Вже традиційно OLED-телевізори LG є “ультимативними” ігровими моніторами — завдяки часу реакції лише 0,1 мс, низькій затримці введення, змінній частоті оновлення (VRR) та підтримці технологій NVIDIA G-SYNC і AMD FreeSync Premium.

Компанія також представила оновлену версію смартплатформи webOS: з переробленим інтерфейсом, новим домашнім екраном, функцією Quick Cards для швидкого доступу до контенту та послуг, які використовуються найчастіше.

OLED-телевізори LG на CES 2023: оновлення лінійок Z3, G3 і C3