35-річний колишній кікбоксер, учасник реаліті-шоу та подкастер Ендрю Тейт називає себе «альфа-чоловіком» та «абсолютним жінконенависником», через випади в сторону жінок його вже заблокували такі соціальні платформи як TikTok, Facebook та Instagram. Останньою «жертвою» Тейта мала стати відома екоактивістка Ґрета Тунберг, проте все вийшло навпаки.

У своєму Твіттері Тейт вирішив потролити Ґрету, він опублікував фото свого Bugatti та написав, що авто має 8-літровий двигун, а загалом інфлюенсер нібито володіє 33 автівками.

«Будь ласка, надайте свою електронну адресу, щоб я міг надіслати повний список моєї колекції автомобілів та відповідно їхні величезні викиди» – додав Тейт.

Закид Тейта не вразив Тунберг, ретвітнувши повідомлення вона написала: «так, будь ласка, просвітіть мене. напишіть мені на [email protected]». Натякнувши на те, що Тейт компенсує розмір свого статевого члена кількістю автомобілів.

Відповідь Ґрети зібрала понад 3,3 мільйона лайків, таким чином її твіт вже увійшов у Топ-10 за кількістю лайків за всю історію існування соціальної мережі.

У відповідь Ендрю Тейт записав відео, в якому повідомив, що він «не ображається на Тунберг», підписавши запис повідомленням:

«Дякуємо за підтвердження через вашу електронну адресу, що у вас маленький пеніс @GretaThunberg

Світу було цікаво.

І я згоден, що ви повинні жити своїм життям ❤️».

Проте останнє слово в цій сварці інфлюенсерів виявилося за Румунською поліцією, яка провела обшуки в Ендрю Тейта та його брата Трістана у справі про організовану злочинність, торгівлю людьми та зґвалтування. Як виявилося, поліція вже деякий час проводила розслідування, проте не могла проснутися далі, адже Тейт перебував за межами країни.

Завдяки тому, що в опублікованій Тейтом відеовідповіді для Ґрети Тунберг він засвітив коробки з піцою румунської мережі піцерій, поліції вдалося встановити, що підозрюваний повернувся в Румунію.

В опублікованій заяві румунським Управлінням з розслідування організованої злочинності та тероризму (DIICOT), зазначено, що було ідентифіковано шість осіб, які зазнали сексуальної експлуатації з боку групи зловмисників.

Окрім того, зловмисники використовували так звану схему «коханця», за якою британські громадяни вдавали, що мають романтичні стосунки з жертвами, перевозили їх до Румунії, а потім використовували комбінацію фізичного насильства та психологічних маніпуляцій, щоб змусити жертв створювати порнографію. Потім вона продавалася в інтернеті приносячи гроші, які підозрювані використовували для купівлі автомобілів, будинків та криптовалюти.

На відео, поширеному румунською газетою Gândul, видно, як Тейта виводять з розкішної вілли, яка, як видається, є тією ж самою, що фігурує в деяких з його відеозаписів.