Компанія ASUS анонсувала початок продажів двох моделей ігрових OLED-моніторів під брендом ROG (Republic of Gamers): 42-дюймового ROG Swift OLED PG42UQ та 48-дюймового ROG Swift OLED PG48UQ. Про перший ми вже згадували у серпні, коли він став доступний для передзамовлення у Великій Британії.

Моделі базуються на OLED-панелях останнього покоління з роздільною здатністю 4K, що пропонують насичені кольори, високу контрастність та глибокий чорний колір. Обидва монітори вирізняються дуже низьким часом відгуку 0,1 мс, підтримують технологію HDR10 і розширений колірний простір (98% DCI-P3). Максимальна частота оновлення екранів (у “розігнаному” стані) становить 138 Гц, у стандартному режимі — 120 Гц.

На відміну від стандартних глянсових OLED-панелей, в даних моніторах панелі отримали спеціальне мікротекстурне антиблікове покриття, що мінімізує можливі відблиски. Система охолодження моніторів включає кастомний радіатор зі збільшеною площею розсіювання тепла: таке рішення дозволяє знизити робочу температуру на 8%. Якісне зображення доповнює вбудована аудіосистема Harman Kardon із двома 10-ватними динаміками та 15-ватним сабвуфером.

На старті продажу монітори ROG Swift OLED PG42UQ та ROG Swift OLED PG48UQ доступні ексклюзивно в Інтернет-магазині «Розетка».