Зараз виходить багато електричних новинок, а з Китаю й поготів. Тим більше дивно бачити новий фургон Maxus V70 – нової моделі, що походить з Китаю, яка «обличчям» схожа на електромобіль Volkswagen ID.Buzz – але цей новий фургон отримав турбодизель!

Отже, під капотом Maxus V70 встановлено 2-літровий дизельний двигун на 126 «коней», що працює у парі з 9-ступеневою автоматичною трансмісією. Й все це приводить до руху 5-метровий фургон, що може мати 5-, 6- або 9-місний салон.

Крім того, автомобіль Maxus V70 вирізняється 2-кольоровим кузовом, вузькими LED-фарами (зверніть увагу – візуально вони поєднані жовтою лінією), вертикальними ліхтарями, боковими дверцятами з додатковою підніжкою, подвійними задніми дверцятами. Також варто зазначити, що фургон Maxus V70 є первістком на новій платформі. Отже, в майбутньому можна очікувати появи й інших моделей схожих розмірів та формату: вантажний фургон, варіанти зі збільшеною довжиною, можливо – й електромобілі.

І це майбутнє настане вже скоро. Адже старт продажів автомобіля Maxus V70 у Китаї заплановано на початок 2023 року. Зважаючи на вже налагоджений експорт компанії Maxus у більш ніж 70 країн світу, можна очікувати широку популярність автомобіля в різних куточках планети.