Компанія Samsung повідомила про відновлення ланцюжків постачання, що дозволило їй відновити роботу власного офіційного інтернет-магазину в Україні, який було запущено наприкінці минулого року. Окрім того, користувачі отримали доступ до нових послуг і сервісів від виробника.

Серед них авторизований сервіс зі встановлення побутової техніки Samsung за 1 гривню, яким можна скористатися для установки пральних, посудомийних машин, варильних поверхонь та духових шаф. Сервіс також передбачає допомогу фахівців Samsung: виїзд майстра, демонтаж старої та під’єднання нової техніки, консультації з користування.

Компанія також реалізувала безплатну доставку. Якщо замовлення оформлюється на товар до 12:00, то відправка відбувається того ж дня «Новою поштою» на вказану адресу, відділення чи поштомат.

Оплатити покупку в інтернет-магазині Samsung можна кредитними картками Visa або MasterCard, а також за допомогою сервісів Google Pay та Apple Pay, а суми до 50 тис. грн – карткою чи готівкою під час отримання замовленого товару.

Загалом, відновлення роботи інтернет-магазину Samsung – хороша новина для українського ринку, та можливо, підштовхне інші компанії активніше працювати в Україні.