Компанія MINI розповідає про власну цікаву історичну подію – 30-річний ювілей відритих автомобілів-кабріолетів, які отримають позначення Convertible. Й на честь цієї дати, компанія підготувала чергову спец-версію власного автомобіля. Звісно ж, з відритим кузовом! Отже, зустрічаємо автомобіль MINI Cooper S Convertible Seaside Edition. Й що він запропонує?

По-перше, унікальну зовнішність: автомобіль MINI Cooper S Convertible Seaside Edition поєднує колір Caribbean Aqua, білі подвійні смуги на кузові, оригінальні ковпачки на 18-дюймових дисках Pulse Spoke, помаранчеве позначення Seaside.

По-друге, тут використана техніка MINI Cooper S. Потужний бензиновий 2-літровий 178-сильний двигун з технологією TwinPower Turbo обіцяє «жбурляти» цей автомобіль до «сотні» лише за 7,2 секунди.

Нарешті, третє – це салон. Всередині спец-версія MINI Cooper S Convertible Seaside Edition вирізняється позначенням Seaside на кермі, контрастним декоративним прострочуванням, а також килимками з написом «30» як нагадування про ювілей.

Автомобіль MINI Cooper S Convertible Seaside Edition має надійти до продажів вже у березні 2023 року – як раз до початку нового теплого сезону. Чекаємо в Україні; сподіваємося, що вже у мирній та спокійній до того часу.