Том Круз поділився епізодом з 7-ї частини популярної франшизи – «Місія нездійсненна. Смертельна розплата», яка планується до виходу на екрани наступного року. Paramount Pictures опублікував відео, на якому Круз і його команда розповідають про підготовку протягом декількох місяців до карколомного трюку. Сцена вимагає від зірки стрибнути зі скелі, їдучи на мотоциклі під час погоні.

«Це, безумовно, найнебезпечніша річ, яку ми коли-небудь робили», – заявляє він, додаючи, що все, на що вони йдуть, робиться заради глядачів.

У наступні кілька хвилин шанувальникам показують, як Том готується до сцени. Він посміхається в камеру і каже: «Будь впевненим».

Команда розповідає, як вони відпрацьовували кожен аспект трюку і робили по 30 стрибків за день. За їхніми підрахунками, це 500 стрибків з парашутом і понад 13 000 стрибків на мотокросі. Вони використовували технології для створення платформи, щоб гарантувати, що стрибок пройде так, як заплановано, і буде добре зафіксований камерами. Тренер попереджає, що якщо трюк піде не так, це може призвести до серйозних травм або навіть смерті.

Один з членів знімальної групи каже, що це найбільший трюк в історії кінематографа, а Том злітав з мотоцикла шість разів за день.

Окрім Тома Круза, у першій частині фільму «Місія нездійсненна. Смертельна розплата» також зіграють Вінг Реймс, Саймон Пегг, Ребекка Фергюсон, Генрі Черни, Ванесса Кірбі та Фредерік Шмідт.

Фільм вийде на екрани кінотеатрів по всьому світу 14 липня 2023 року.