Tesla випустила безпровідну зарядку для смартфонів за… $300

Ілон Маск не втомлюється експлуатувати бренд Tesla не тільки для електромобілів, але й для різноманітних аксесуарів, які часто взагалі не повʼязані з основним бізнесом компанії. Ви вже могли бачити мікрофон для караоке в машині та «кіберсвисток» від Tesla,  а тепер виробник представив «безпровідну платформу для зарядки» (Wireless Charging Platform), на якій можна підзаряджати одразу два смартфони та навушники.

«Натхненна кутовим дизайном і металевим стилем Cybertruck, наша бездротова зарядна платформа забезпечує 15 Вт потужності швидкої зарядки на пристрій для трьох пристроїв одночасно. Її витончений дизайн складається з алюмінієвого корпусу, преміальної поверхні з Алькантари та знімної магнітної підставки, яка дозволяє розміщувати зарядний пристрій горизонтально або під кутом для кращого огляду» – йдеться в описі зарядки на сайті Tesla.

Компанія обіцяє безпровідну зарядку на всій площині пристрою, таким чином користувачу нібито не потрібно буде вирівнювати смартфон, щоб почати підзаряджання. Окрім того, зарядна станція комплектується магнітною підставкою, а також блоком живлення на 65 Вт.

Зазвичай подібні пристрої можна знайти в діапазоні $100-$150, проте за дизайн та бренд Tesla потрібно буде доплатити, компанія пропонує свою безпровідну зарядку за $300.