Смартфони, планшети та комп’ютери вже давно навчилися робити зображення на дисплеях «теплішим», як тільки на вулиці починає темнішати. Зменшення «холодних» відтінків знімає втому з очей та має допомагати легше засинати вночі. Тепер подібний трюк навчилися виконувати лампи Philips Hue.

Раніше користувачі цих «розумних» ламп вже побачили функцію на короткий час. Тепер компанія почала її ширше розповсюдження. Вона отримала назву Natural Light та має працювати за таким самим сценарієм — що темніше на вулиці, то «теплішим» стає освітлення.

Деякі користувачі вже побачили таку опцію в Hue Scene Gallery. Серед скарг — зміна температури освітлення відбувається доволі різко та помітно, хоча згідно із задумом вона має працювати плавніше. Але це питання програмного забезпечення, яке все одно з часом можуть привести до ладу.

Якщо ви ще не користуєтеся такими функціями на своїх ґаджетах, то все ж радимо дати їм шанс. Єдине, що потрібно пам’ятати, це відключати їх на час обробки зображень та відео, щоб не помилитися з кольорами. А от щодо освітлення, при нагоді такою функцією теж варто скористатися. Можливо, піде деякий час на адаптацію, але він не має бути дуже довгим.