Як з’ясувалось, колекція потворних NFT-карток, яку 45-ий президент СШАДональд Трамп презентував минулого тижня – це лінивий Photoshop на базі стокових зображень, створених для невеличких брендів одягу. Про це пише Gizmodo.

Колекція «ексклюзивних» NFT-карток з «неймовірним артом», які «відображають кар’єру» президента США Дональда Трампа, була анонсована 14 грудня 2022 р., коли усі прихильники Трампа чекали анонсу його участі у президентських перегонах 2024 року. Але замість цього отримали MAJOR ANNONCMENT колекційних карток.

Колекція містить 45 000 цифрових карток вартість по $99 кожна. І, якщо вірити FOX 44, уся вона була розпродана протягом 24 годин. Покупці отримають шанс виграти персональну зустріч з Трампом під час якогось майбутнього заходу.

Як з’ясував Gizmodo, більшість зображень на NFT-картках – це поганенький Photoshop стокових зображень одягу, який продається у тому числі на Amazon.

Чесно кажучи, ще ніколи NFT-скам не виглядав настільки нахабно. Чи може, Дональд Трамп став таким собі Інтернет-тролем, який знущається зі своїх прихильників? Як вважаєте?