Видання Carscoops розмірковує над тим, як може виглядати нова генерація Toyota Camry. Звісно, все це лише сторонні рендери. Але ж такий варіант Toyota Camry виглядає й справді привабливо!

Безумовно, автомобіль Toyota Camry збереже свій класичний кузов типу «седан». Проте може отримати вдалий новий дизайн передньої частини, знайдений для моделі Toyota Prius: двоповерхові фари-клешні, вузька верхня решітка радіатора, великий повітрозбірник знизу. Також зверніть увагу на характерні колісні диски з вузькими спицями або наявність третього бокового вікна.

Також цікаво, що опиниться під капотом. Новий автомобіль Toyota Camry має зберегти платформу TNGA GA-K, але може отримати суттєво змінені двигуни. По-перше, це буде PHEV-гібрид на основі 2,5-літрового атмосферного мотора: потужність понад 300 «коней» та 70 км запасу ходу. По-друге, турбоваріант 2,4-літрового мотора на 265 к.с. або гібрид на його основі. В такому випадку очікується навіть 335 «коней», що будуть відправлятись на всі чотири колеса.

Але ж якою буде новинка Toyota Camry насправді? Дізнаємось вже незабаром: повністю нова генерація Toyota Camry позначена 2024 модельним роком. А це означає, що дебют має відбутись вже 2023-го. Чекаємо!