Для компанії Volkswagen кросовер T-Roc виявився дуже вдалим: автомобіль розпочав свою кар’єру 2017 року – а вже реалізовано більше мільйона одиниць! Також і шляхом суттєвого розширення гами. Наприклад, у 2019-му році було презентовано досить оригінальній відкритий варіант Volkswagen T-Roc Cabriolet.

А тепер німці намагаються зробити його ще більш ексклюзивним – й запускають лімітовану серію Volkswagen T-Roc Cabriolet Grey Edition. Вже з назви зрозуміло, що основним кольором кузова буде сірий. Але не звичайний, а матовий. Крім того, варто відзначити й акцентоване чорне оздоблення: написи й дзеркала, ручки дверцят, оформлення бамперів. Плюс встановлені оригінальні 18-дюймові колісні диски – звісно чорні!

В салоні також знайшлось місце для чорно-глянцевого оздоблення. А ще – для спортивних сидінь та керма. Адже автомобіль Volkswagen T-Roc Cabriolet Grey Edition побудовано на основі версії R-Line, що передбачає не тільки спорт-салон, але й більш жорстку спортивну підвіску.

Також спецверсія Volkswagen T-Roc Cabriolet Grey Edition вирізняється власним «номерним» позначенням – всього буде випущено 999 таких автомобілів. До речі, доволі недешевих: у Європі вартість Volkswagen T-Roc Cabriolet Grey Edition з двигуном 1.5 TSI (150 к.с.) стартує з 46 470 євро. Продажі розпочнуться вже у лютому 2023 року.