Sony Pictures Animation та Marvel Entertainment презентували перший трейлер анімаційного фільму «Людина-павук: Навколо всесвіту 2» / Spider-Man: Across the Spider-Verse, сиквелу фільму 2018 р. «Людина-павук: Навколо всесвіту» / Spider-Man: Into the Spider-Verse, який свого часу зібрав купу нагород і отримав позитивні відгуки преси та глядачів.

Нова частина пригод Людини-павука Майлза Моралеса та інших Павуків з усіх куточків мультивсесвіту вийде на великі екрани 2 червня 2023 р. І хоча розробка сиквела стартувала ще у 2018 році, пандемія COVID-19 вплинула на розробку, яка трохи затяглась. Крім того, Spider-Man: Across the Spider-Verse вийшов складнішим, ніж перша частина, у стрічці аж 240 персонажів, а події фільму відбуваються у шести різних всесвітах.

Крім того, майже паралельно з Spider-Man: Across the Spider-Verse йшла розробка фінального фільму трилогії – Spider-Man: Beyond the Spider-Verse, реліз якого заплановано на 29 березня 2024 р.

Відомо також про планування спінофу серії про Жінок-павуків. Крім Ґвен Стейсі / Спайдер-Ґвен, яку ми вже бачили/побачимо в анімаційних фільмах Spider-Man: Into / Across / Beyond/ the Spider-Verse, в цьому спінофі приймуть участь Сінді Мун / Шовк та Жінку-павука Джессіку Дрю.