Давно в минулому залишилися ті часи, коли OnePlus випускав виключно один-єдиний продукт — “вбивцю флагманських смартфонів”. Відтоді ця компанія доповнила свою продуктову лінійку навушниками, розумними годинниками, а в Індії — ще й телевізорами. Схоже, OnePlus дуже хоче стати схожим на гігантів-виробників побутової електроніки — і тому запускає ще одну категорію продуктів, а саме ігрові монітори. Як і OnePlus TV, вони також призначені виключно для індійського ринку.

Наразі до неї входять дві моделі: старша OnePlus X27 та доступніша OnePlus E24. X27 — це 27-дюймовий монітор з IPS-панеллю з роздільною здатністю 2560х1440 точок і частотою оновлення екрана 165 Гц. Заявлена підтримка AMD FreeSync Premium і наявність сертифіката VESA DisplayHDR 400. Відеовходи представлені одним HDMI 2.1, одним DisplayPort 1.4 та портом USB-C, який підтримує швидке заряджання (65 Вт), тож його заразом можна використовувати для підзарядки смартфонів OnePlus.

OnePlus запускає лінійку… ігрових моніторів

Зазначимо, що як своїми характеристиками, так і зовнішнім виглядом цей монітор підозріло дуже схожий на Xiaomi Mi 2K Gaming Monitor. У продажу OnePlus X27 з’явиться вже 15 грудня за ціною ~$340.

OnePlus E24 — бюджетна 24-дюймова модель, з роздільною здатністю Full HD та частотою оновлення 75 Гц. В неї схожий дизайн, лише один HDMI 1.4 і USB-C (18 Вт), і компанія поки не повідомляє рекомендовану ціну — схоже, доведеться дочекатися його появи у продажу.

OnePlus запускає лінійку… ігрових моніторів