Warner Bros. Interactive Entertainment відклала вихід довгоочікуваної гри Hogwarts Legacy для деяких платформ. Відтермінування відсуває версії для PlayStation 4 та Xbox One на 4 квітня 2023 року, а версію для Nintendo Switch – на 25 липня.

Раніше було заплановано, всі версії гри вийдуть 10 лютого 2023 року, як для нового покоління консолей PS5, Xbox Series X/S та ПК, так і старіших або менш потужних, як Switch, систем. Ця перестановка дат повинна дати розробнику Avalanche Software час відшліфувати гру на тему Гаррі Поттера для попереднього покоління консолей.

Спочатку Warner Bros. запланувала запуск гри про магічний світ на 2021 рік, але пізніше перенесла його спочатку на цей рік і, нарешті, на 2023. Починаючи з 7 лютого, люди, які придбають Deluxe Edition для PS5, Xbox Series X/S або ПК, отримають 72 години раннього доступу, щоб почати свою пригоду. Однак відкладені версії не матимуть періоду раннього доступу.

Hogwarts Legacy – це рольова гра у відкритому світі, дія якої розгортається в 1800-х роках. Ви граєте за спеціально створеного учня Гоґвортсу за століття до подій у книгах і фільмах про Гаррі Поттера. Ви будете створювати зілля, вивчати заклинання і заводити друзів, вирушаючи «в небезпечну подорож, щоб розкрити приховану правду чарівного світу».

Warner Bros. зазначає, що гра не є новою історією від авторки Джоан Роулінг, але вона співпрацювала з її командою, щоб гарантувати, що гра залишається вірною її оригінальному баченню.