Сімейство Mazda6 вкотре оновились, що дозволяє цій моделі й надалі залишатись актуальною. Оновлений автомобіль щойно дебютував в Японії.

Зміни не кардинальні, але вони є. Наприклад, віднині для Mazda6 пропонується система допомоги руху в заторах та на трасі, в салоні з’явилась бездротова зарядка для смартфонів, а потужність турбодизеля Skyactiv-D зросла зі 190 до 200 «коней». Також до наявних версій моделі Mazda6 додано нову комплектацію Sport Appearance з численними чорними акцентами – такий варіант доступний як у кузові «седан», так і «універсал».

Крім того, автомобіль Mazda6 отримав ювілейну версію на честь 20-річчя існування моделі. Такі автомобілі вирізняються сріблясто-хромованим оздобленням решітки радіатора та колісних дисків, логотипами на крилах й підголівниках, власною кольоровою гамою та 2-кольоровим оздобленням салону.

Старт продажів оновленої моделі Mazda6 в Японії призначено на самий кінець поточного року. Наразі наступник, що мав бути побудований на задньопривідній платформі, поставлений на довгу «паузу». Тому виходить, що нинішнє оновлення є ще однією спробою подовжити конвеєрне життя Mazda6 на декілька років. Отже, автомобілі зі схожими оновленнями мають згодом стати доступні по всьому світу, включно з Україною. Чекаємо таку оновлену версію Mazda6?