«Нова пошта» тепер пропонує клієнтам можливість отримати сплачену посилку до 10 кг та вартістю до 5000 грн на касі магазинів MOYO. Зараз такі пункти видачі уже доступні в 12 магазинах Києва і планується розширення проєкту всією мережею MOYO в країні.

«Ми уважно стежимо за змінами клієнтських звичок і актуальних потреб. Сьогодні можливість планувати свій час і зробити кілька справ одночасно стає особливим пріоритетом. Люди хочуть встигати більше між тривогами та блекаутами, а запит на доставку посилок постійно зростає. Тож, ми вирішили створити додаткову зручність для наших клієнтів – і тепер в магазинах MOYO можна і техніку придбати, і посилки з Нової пошти отримати», — коментує Валентин Івакін, директор MOYO.

Щоб отримати посилку з пункту видачі в MOYO потрібно:

  1. При замовленні товару в онлайн-магазинах вказувати номер пункту видачі;
  2. Завчасно сплатити за доставку у мобільному застосунку «Нової пошти»;
  3. Вказати касиру магазину номер вашої посилки.

MOYO – перший український техноритейлер, який став партнером «Нової пошти» і облаштував свої торгові точки для видачі посилок. Окрім того, частина магазинів MOYO вже перейшла на альтернативні джерела живлення, тому отримати в них посилку можна буде незалежно від графіків електропостачання.