DJI Mini 3 став спрощеною версією DJI Mini 3 Pro для початківців. Основні відмінності складають кількість сенсорів для уникнення перешкод, радіус польоту та кількість FPS при зніманні відео.

Новий дрон важить 249 грамів та розроблений так, щоб легко поміститися в невелику сумку чи навіть кишеню. Така вага також дозволить літати без реєстрації, наприклад, у США.

Але при цьому Mini 3 може витримувати пориви вітру до 10,7 м/сек та підтримувати стабілізоване зображення в таких умовах. Його оснащено 1/1.3-дюймовим сенсором, здатним знімати відео з роздільною здатністю 4K та 30 кадрами/сек з підтримкою HDR, а фотографувати максимум до 48 МП. 

Компанія DJI представила дрон для початківців DJI Mini 3

Також є режими знімання з кутом захвату до 180° та можливість робити сферичні панорами. Разом з цим є цифрове наближення: 2× в 4K з 30 FPS, 4× в 1080р, та 2× для 12-мегапіксельних світлин.

Дрон також має функцію Quickshots — запрограмоване знімання за заданим маршрутом. Є функції самостійного старту та повернення на задану позицію. Остання також має додаткові параметри (Smart RTH, Low Battery RTH та Failsafe RTH), які самі розрахують потрібний заряд для безпечного повернення, а також скерують дрон “додому”, якщо він втратить сигнал.

Завдяки DJI O2 новий Mini 3 може транслювати зображення у якості 720p з 30 FPS з відстані до 10 км (6 миль).

В повітрі DJI Mini 3 може провести до 38 хвилин зі стандартним акумулятором, та до 51 хвилини з Intelligent Flight Battery Plus.

https://www.youtube.com/watch?v=48_kEK9iFKU

Вартість DJI Mini 3 стартує з $409 лише за дрон, в комплекті з пультом керування DJI RC-N1 — $499, та $634 з DJI RC. Також є DJI Mini 3 Fly More Combo, яке за $658 запропонує сам дрон, контролер DJI RC-N1, наплічну сумку, зарядний хаб та два акумулятори Intelligent Flight Batteries. Початок продажів намічено на початок січня.