Кросовер Chery Tiggo 9: новий флагман – з 1,6-літровим мотором та 7-місним салоном

З’явились перші зображення моделі Chery Tiggo 9, що має зайняти флагманську позицію для китайської компанії. На це вказує не тільки дизайн, де поєднані висувні ручки від Range Rover Velar та решітка радіатора Panamericana від Mercedes, але й розміри – довжина сягне 4,8-метрової відмітки. Крім того, очікується 5/6/7-місні варіанти салону, що запропонує два або три ряди сидінь. А також він запропонує передню панель у стилі Mercedes GLS – з двома дисплеями та майже прямокутними дефлекторами вентиляції під ним.

Технічної інформації щодо Chery Tiggo 9 зараз обмаль. В залежності від джерел, повідомляється про використання 1,6-літрового або 2-літрового мотора. Проте у будь-якому випадку – це буде «турбо» та бензин. Також немає певності щодо трансмісії: очікується 7-ступеневий «робот» або 8-ступеневий класичний «автомат». Проте у будь-якому випадку – це буде повний привод. Крім того, для моделі Chery Tiggo 9 очікуються 20-дюймові колісні диски, матричні світлодіодні фари, системи допомоги водію.

Більш детальна інформація стане відома згодом, ближче до старту продажів автомобіля. А це має трапитись у першій половині 2023 року. Проте наразі мова лише про Китай, де автомобіль буде запропонований за ціною приблизно від $30 тис.