Нещодавно флагманська можливість швидшого оновлення зображення на дисплеї, ніж стандартні 60 Гц, почала з’являтися у дешевших моделей. А тепер й взагалі стає доступною бюджетним смартфонам, як-от Moto G Play (2023).

За $170 тепер можна отримати IPS-дисплей діагоналлю 6,5 дюйма з частотою оновлення зображення у 90 Гц (хоча й з роздільною здатністю лише HD). Ґаджет також містить процесор MediaTek Helio G37, має 3 ГБ оперативної пам’яті та ще 32 ГБ в накопичувачі, які можна доповнити карткою пам’яті microSD.

Також це перший Moto G Play з трьома камерами позаду. Це 16-мегапіксельна основна камера з додатковим сенсором для виміру глибини, а також 2-мегапісельна макро. Роздільна здатність фронтальної камери складає 5 МП.

Бюджетний смартфон Moto G Play отримав 90-герцовий дисплей

На жаль, “бюджетник” обійшовся без NFC, й тим паче не має підтримки 5G. Але має початковий захист від вологи та пилу за стандартом IP52.

Місткість батареї становить 5000 мА•год, й смартфон підтримує 10-ватне прискорене заряджання через порт USB-C. Згідно з технічними характеристиками, автономність цієї моделі може сягати трьох днів.

Початок продажів Moto G Play в США заплановано на 12 січня 2023 року.