Canyon, швидкозростаючий бренд якісних і стильних, але доступних мобільних аксесуарів, комп’ютерних та ігрових гаджетів, представляє портативний бездротовий Bluetooth-динамік BSP-4. Сучасний пристрій оптимально поєднує в собі компактний розмір, невелику вагу і високоякісний звук, щоб ви могли завжди взяти улюблену музику з собою!

Оригінальна фішка колонки Canyon – її унікальна динамічна форма. Повертайте секції на 360° й надайте гаджету оптимального вигляду. Форма впливає на звук та створює настрій для вас та ваших друзів!

Стильний динамік сумісний з Windows, iOS та Android і підтримує три типи підключення – Bluetooth, FM та TF-карту. Це дозволяє слухати музику з будь-якого джерела і налаштовуватися на улюблену радіостанцію.

Насолоджуйтесь якісним звучанням улюбленої музики з портативним бездротовим Bluetooth-динаміком Canyon BSP-4

Під’єднайте дві або більше колонки у режимі TWS, щоб створити повний стереоефект – і влаштуйте незабутню вечірку навіть вдома! Чистий,  об’ємний звук із глибокими басами дозволить насолоджуватись  музикою на природі, в заміському будинку або на вулицях міста.

Бездротовий зв’язок за технологією Bluetooth 5.0 забезпечує якісну передачу музичного сигналу зі швидкістю до 2 Мбіт/с на відстань до 10 метрів при економії заряду акумулятора. Рухайтесь вільно – музика йтиме за вами! Вбудований акумулятор забезпечить відтворення  улюблених хітів до 4 годин без підзарядки. 

Після увімкнення та активації Bluetooth динамік BSP-4 моментально відображається у списку пристроїв, доступних для підключення до смартфона, ноутбука або до будь-якого іншого джерела звуку. Оригінальні джингли Canyon сповіщатимуть вас про ввімкнення живлення, сполучення, вхідний дзвінок та інші функції динаміка. Завдяки функції  гучного зв’язку ви зможете розмовляти з друзями та слухати музику.

Bluetooth колонка BSP-4 має стильний, компактний дизайн та ергономічну форму. Доступна у трьох модних кольорах – графітовому (сірий), синьому (сапфіровий) та червоному (полум’яно-червоний). На корпусі  є петелька, щоб можна було підвісити колонку на рюкзак або сумку. Пристрій має компактні розміри: 114x93x51 мм. Гарантія – 2 роки.

Портативний бездротовий Bluetooth-динамік Canyon BSP-4 доступний для придбання з вересня 2022 року. Купити колонку можна у офіційного партнера Rozetka.

З будь-яких питань, що стосуються характеристик пристроїв, реалізації та підтримки можна звертатися за офіційною адресою електронної пошти: [email protected].

Детальніше про аксесуари та бренд можна дізнатися на сайті: https://canyon.ua

Довідка:

Canyon Accessories – це швидкозростаючий бренд якісних і стильних мобільних аксесуарів, комп’ютерних гаджетів, носіїв та ігрових гаджетів. Бренд Canyon був заснований у Нідерландах у 2003 році. Зараз Canyon має офіси в 16 країнах, а продукція бренду продається більш ніж у 26 країнах світу.

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб’юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 30-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами у 28 країнах, 30 000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua