Cody Ukraine створили сайт Svitlospot, який показує найближчі місця для роботи зі світлом та інтернетом. Сайт також дозволяє перевірити, скільки місць має коворкінг, ресторан чи інше місце для роботи, наявність укриття та іншу детальну інформацію, повідомляє The Village.

На сайті можна переглянути, скільки місць має коворкінг, ресторан чи інше місце для роботи; платне воно чи безплатне; чи є там укриття та генератор; які робочі години, тип розміщення (опенспейс, переговорна чи окреме приміщення) та інші деталі (наприклад, чи можна туди з тваринами).

 Svitlospot покаже найближче до вас місце, де є світло й інтернет

Дані про нові локації збирають переважно в міських пабліках у Telegram і Viber, зазначають розробники в коментарі виданню dev.ua. Базу планують розширювати, зокрема додавати бізнеси, що мають вільні місця в офісах. Власники таких бізнесів можуть заповнити заявку за посиланням.

Розробники додають, що запустили проєкт усього за два дні, і якщо він доведе свою спроможність, то буде опублікована оновлена версія, із локаціями на карті та «іншими елементами, які спрощують використання».