Компанія Oppo повідомляє про старт продажів OPPO Band 2 в Україні. Оновлений фітнес-трекер має 1,57-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 402×256 пікселів та максимальною яскравістю у 500 кд/м². В Україну потрапила чорна модель, яка має силіконовий ремінець. Вага складає приблизно 33 грами.

Серед оновлень є чимало доопрацювань зі спортивними функціями. Окрім вимірювання кроків, контролю сну, частоти сердечних скорочень та рівня кисню в крові, пристрій має доповнені режими для бігу, гри в теніс, та підтримує ще сотню різних активностей. Вказана витривалість занурення під воду — 5 ATM. 

В Україні стартують продажі «розумного» годинника OPPO Band 2

Звісно, в OPPO Band 2 є й підтримка сповіщень зі смартфона. Ґаджет можна синхронізувати з Android 6 й iOS 13 та новішими версіями ОС. Зв’язок підтримується завдяки Bluetooth 5.0. На жаль, підтримки NFC годинник не отримав.

Циферблат AI Outfit Watch Face 2.0 можна персоналізувати відповідно до власних потреб та вподобань. 

Заявлений час роботи на одному заряді батареї складає 14 днів. Що також приємно — це підтримка швидкого заряджання, яке за 5 хвилин дозволить «набратися сил» на день роботи, а повністю зарядитися лише за одну годину.

Офіційна ціна OPPO Band 2 в Україні складає 34 99 гривень.