Догрались: ще у 2019 році компанія Lamborghini презентувала концепт-кар на базі Huracan з назвою Sterrato – це була спроба поєднати класичний суперкар з концепцією кросовера Urus. Через кілька років цей концепт-кар став реальністю, яку ми зустрічаємо сьогодні під вже відомою назвою Lamborghini Huracan Sterrato.

Та навіть з вже відомим дизайном. Автомобіль отримав збільшений на 44 мм кліренс (загалом вийшло близько 17 см), розширену колію та накладки на колісних арках, алюмінієвий захист знизу, додаткове світло, задній дифузор. Також використані особливі колеса – чорні 19-дюймові диски з гумою Bridgestone, що може проїхати ще 80 км навіть за умови втрати повітря. До речі, ці колеса приховують потужні гальма: вентильовані 380-міліметрові диски та 6-поршневі супорти попереду та 356-міліметрові диски й 4-поршневі супорти позаду.

Щодо технічної частини, то новітній суперкар Lamborghini Huracan Sterrato оснащено бензиновим двигуном V10 5.2 потужністю 610 «коней», повним приводом та 7-ступеневим роботизовано трансмісією. Змінились налаштування електроніки, що відповідає за керування рухом: наприклад, до вже відомих режимів Strada та Sport додано положення Rally. Загалом автомобіль Lamborghini Huracan Sterrato здатен набирати «сотню» за 3,4 секунди та досягнути максимальної швидкості у 260 км/год.

Вже мрієте про такий? Тоді поспішайте з замовленням! Адже буде випущено лише 1499 екземплярів Lamborghini Huracan Sterrato, виробництво який розпочнеться у лютому 2023 року.