Схоже, що популярний електромобіль Tesla Model 3 очікує на оновлення у 2023 році. Про це повідомляють одразу декілька джерел. Для компанії Tesla електричний седан Model 3 дуже важливий, адже це справжній бестселер. Тому потрібно відповідати часу та гідно конкурувати з новітніми електричними моделями, яких вийшло чимало за останні роки. Або потрібно більше заробляти!

Можливо, оновлений електромобіль Tesla Model 3 має розв’язувати обидва питання одразу. Головне оновлення стосується салону Tesla Model 3: його можуть спростити та покращити одночасно (перша світлина), як по сценарію оновлення Tesla Model S (друга світлина).

По-перше, очікується поява керма у вигляді штурвала, що надасть більш футуристичного дизайну всьому інтер’єру. По-друге, може змінитись центральний сенсорний дисплей — найпомітніший елемент салону. По-третє, має зменшитись кількість використаних компонентів в салоні. Наприклад, можуть зникнути перемикачі під кермом, що дозволить спростити конструкцію та зменшити собівартість електромобіля Tesla Model 3 у виробництві. Також можливі невеликі технічні оновлення, які дозволять збільшити дистанцію автономного пробігу.

Таким чином, компанія Tesla досягне своєї подвійної мети лише одним оновленням — зробить електромобіль сучаснішим в очах покупців та зменшить його вартість для збільшення потенційного прибутку для себе.