Приготуйтеся до «Скаженого Бембі»! До зйомок готується фільм жахів про оленя-вбивцю

Навесні з’явилася новина про те, що за мотивами Вінні Пуха буде знято фільм жахів. Згідно із законом США твори, які були створені до 1926 року, стають суспільним надбанням, отже Disney з 1 січня 2022 року втратив виключні права на нього. Фільм «Вінні-Пух: Кров і мед» зробив з дитячого персонажа серійного вбивцю.

Тож деякі режисери фільмів жахів готуються надати подібне амплуа і Бембі. Спочатку про це повідомив Dread Central на початку тижня, а пізніше підтвердив Entertainment Weekly: режисер Скотт Джеффрі знімає фільм «Бембі: Розплата», де титульний олень буде «злісною машиною для вбивства, яка ховається в пустелі»:

«Фільм буде неймовірно похмурим переказом історії 1928 року, яку ми всі знаємо і любимо. […] Приготуйтеся до “Скаженого Бембі”!»

Більш детальна інформація про фільм не повідомляється до дати його виходу на екрани в січні 2023 року. Але Джеффрі сказав, що дизайн «Бембі» буде натхненний фільмом жахів 2017 року «Ритуал». Крім того, його продюсуватиме Рис Фрейк-Уотерфілд, режисер «Вінні-Пуха».