Завершився прийом проєктів на конкурс українських інді-розробників Indie Cup Ukraine’22. Усього було надіслано 60 інді-ігор (!) від невеликих команд та окремих розробників.

60 українських ігор, які знаходяться в розробці, або вийшли нещодавно. Попри війну, попри ракетні обстріли та відключення електрики. Це й справді дуже вражаючий результат! Пишаємось кожним, хто в цих умовах здатен створювати щось креативне.

Усі проєкти конкурсу вже доступні в окремому розділі сайту Indie Cup. Ба більш, серед цих ігор половина, тобто 30, мають безплатні демо-версії, які може завантажити кожен бажаючий.

А в Indie Cup Ukraine’22 тим часом розпочався перший раунд суддівства. Ознайомитися з повним списком членів журі, до якого входить і представник «Межі», можна тут. Проєкти, які пройшли у наступний раунд конкурсу, оголосять 8 грудня 2022 р. (якщо, звісно, рашисти не зроблять ще якусь капость).

Нагадаємо, що в рамках Indie Cup Ukraine’22 тривають благодійні збори на зарядні станції для ЗСУ на Харківщині та на вантажівку для гуманітарних вантажів на Миколаїв та Херсон.

Про деякі проєкти, які беруть участь в Indie Cup Ukraine’22, «Межа» вже писала. Про інші цікаві українські ігри ми обов’язково розповімо згодом. Stay tuned!