AMD нарешті відреагувала на нещодавнє зниження цін на процесори лінійки Ryzen 7000 на західних майданчиках Amazon та Newegg. За прикладом інших великих ритейлерів, компанія запропонувала нові чипи на своєму офіційному інтернет-магазині зі значними знижками. Вони поширились на всі чотири моделі, які були випущені менш як два місяці тому.

AMD Ryzen 7000 значно подешевшали в офіційному інтернет-магазині

У власній пропозиції AMD знижка показана як “нова низька ціна” (new low price), хоча на сторінці також є згадка про “пропозиції перед Чорною п’ятницею” (Pre-Black Friday Deals). Проте, замість того, щоб сказати “нижча ціна”, споживачам кажуть, що це нові ціни. Тому можна припустити, що це постійне зниження цін на процесори серії Ryzen 7000.

AMD Ryzen 7000 значно подешевшали в офіційному інтернет-магазині

Компанія AMD знизила ціну на настільні процесори Zen4 до $125 (7950X). Це величезна знижка на останню серію процесорів AMD, яка зазвичай не спостерігається так рано після запуску продукту. Однак AMD намагається додатково збільшити привабливість платформи в основному через дуже високі ціни на материнські плати AMD AM5, які необхідні для Ryzen 7000.