Як повідомляє dev.ua, посилаючись на слова співзасновника Rozetka Владислава Чечоткіна, компанія вже обладнала автономним живленням понад 30 своїх точок видачі — у Києві, Харкові, Львові, Одесі, Бучі, Броварах, Борисполі, Ірпені, Обухові й Українці. Також він пообіцяв, що найближчим часом кількість точок з таким обладнанням збільшуватиметься.

“Через російські обстріли сотні українців надовго залишаються без електрики, світла й інтернету. Ворог хоче, щоб ми здалися, але ми не опускаємо руки. У ці важкі часи для нас особливо важливо всіма силами підтримувати українців, бути з ними поруч і надавати щоразу те, що треба для нормального життя. Одразу після початку системних відключень ми почали обладнувати наші магазини всім необхідним для автономної роботи”, — говорить Владислав Чечоткін.

Такі заходи особливо важливі для компанії та її клієнтів найближчими днями, напередодні “Чорної п’ятниці” — у дні великого розпродажу такі точки Rozetka працюватимуть за звичним графіком на видачу замовлень та здійснення покупок на місці навіть під час відключення електроенергії.