Зовнішність дешевших за флагмани моделей у деяких виробників з часом запозичує дизайн топових ґаджетів. Samsung є однією з компаній, яка рухається подібним шляхом. І рендери наступної середньобюджетної моделі — Samsung Galaxy A54 — це підтверджують.

На сторінках видання 91Mobiles опубліковані рендери від інсайдера Стіва Хеммерстоффера (Steve Hemmerstoffer), відомого також як OnLeaks. Разом з ними він повідомив деякі подробиці про майбутню модель.

Відповідно до рендерів, смартфон отримає дизайн задньої сторони в стилі лінійки S22, з виступаючими лише трьома об’єктивами камер. З іншої сторони користувач отримає 6,4-дюймовий AMOLED-дисплей з невеликим вирізом для фронтальної камери. Екран матиме роздільну здатність Full HD+ та скоріше за все частоту оновлення в 120 Гц.

Розмір корпусу при цьому становитиме 158,3×76,7×8,2 мм. 

Раніше також була інформація, що смартфон може отримати фірмовий процесор Exynos 7904 з 6 ГБ оперативної пам’яті та накопичувачем зі 128 ГБ. Місткість акумулятора складе 4,905 мА•год (хоча в специфікаціях можуть вказати 5,000 мА•год, що принципово нічого не змінить).

Щодо камер, то тут наразі майже нічого невідомо. Відзначається лише, що роздільна здатність основного сенсора складе 50 МП. Також смартфон облишить додатковий сенсор для виміру глибини в портретному режимі, що в сучасних умовах не стане великою проблемою.

Реліз Samsung Galaxy A54 можна очікувати на початку 2023 року.