«Зоряні війни» та Studio Ghibli створили спільний короткометражний фільм про Ґроґу

Кілька днів тому студія Ghibli опублікувала у Твіттері тизерний ролик зі своїм логотипом та логотипом студії Lucasfilm, а також фотографію фігурки Ґроґу. Тепер стало ясно, на що натякають ці пости.

Судячи з усього, обидві компанії працювали над створенням короткометражного фільму, намальованого вручну студією Ghibli. Він називається «Дзен — Ґроґу та пилові зайчики», де в головних ролях — улюблений іншопланетний малюк з «Мандалорця» з великою прихильністю до Сили та «сусуватарі» з мультфільмів Хаяо Міядзакі «Мій сусід Тоторо» та «Віднесені привидами».

Як повідомляє IGN, режисером короткометражки виступив Кацуя Кондо, відомий своїми роботами з дизайну персонажів та стилем, який тісно пов’язаний з фільмами студії Ghibli. У фільмі також звучить музика Людвіга Гьоранссона, який створив саундтреки до двох попередніх сезонів «Мандалорця».

Грогу повернеться і возз’єднається з «Мандо» в третьому сезоні «Мандалорця», після того, як він пішов тренуватися в Храмі джедаїв Люка в кінці другого сезону. Disney дав фанатам уявлення про те, що вони можуть очікувати від серіалу у наступному році, у трейлері, випущеному під час виставки D23 у вересні.