CD PROJEKT RED оголосила, що довгоочікуване Next Gen оновлення до гри The Witcher 3: Wild Hunt з’явиться 14 грудня 2022 р.

Next Gen оновлення, яке підтримує трасування променів та швидке завантаження на консолях поточного покоління, містить десятки покращень графіки, краще оптимізоване та таке інше. На додаток оновлення містить DLC, присвячене серіалу The Witcher від Netflix, а саме нову зброю, нові обладунки для Геральта та альтернативний зовнішній вигляд деяких персонажів.

Оновлення для гри, якій виповнилось вже 7 років, буде безплатним для усіх власників будь-якої версії The Witcher 3 Wild Hunt. А ось нову версію The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition (це окреме нове видання), яка містить сюжетні доповнення Hearts of Stone та Blood and Wine, треба буде окремо придбати на PlayStation 5, Xbox Series X|S та ПК. Пізніше з’являться і фізичні копії цього видання.

Для консолей попереднього покоління, таких як PlayStation 4, Xbox One та Nintendo Switch, оновлення додасть предмети з DLC по серіалу The Witcher і деякі покращення графіки, а ось трасування променів та швидкого завантаження на цих системах не буде.