Для замовлення товарів з українських інтернет-магазинів в Польщу відтепер можна користуватися послугами логістичної компанії Meest. Тож українці, які мусили виїхати з України, наразі можуть користуватися звичними сервісами, заразом підтримуючи економіку країни.

Один з найбільших інтернет-магазинів Rozetka став першим партнером. Зараз вже можна замовляти товари для дому, одяг, взуття, засоби гігієни, товари для дітей, спорту, туризму та інші речі широкого попиту.

Доставлення здійснюється за стандартними тарифами оператора, але через митні обмеження вартість товарів не має перевищувати €150. Оплату можна здійснити банківською картою, а після надходження товару до Польщі визначити зручний спосіб доставлення (найближчий пункт видачі або поштомат).

Для початку Meest співпрацює з корпоративними клієнтами, пізніше планує адаптувати умови й для середнього та малого бізнесу. Також компанія супроводжуватиме корпоративних клієнтів в усіх питаннях щодо подальшої роботи. 

Таким чином не лише українці за кордоном зможуть замовляти товари у звичних магазинах, а й бізнес зможе повернути частину втрачених клієнтів, також знайти нових за кордоном.