Нещодавно було презентовано автомобіль Honda Pilot – це великий 5-метровий 8-місний кросовер, що створений для ринку США й виробляється там. Зі зміною генерації (а ми зустрічаємо вже четверте втілення моделі Honda Pilot), автомобіль отримав новий дизайн, салон, технології. Відтепер кросовер Honda Pilot виглядає більш «брутально»: прямі лінії фар, масивна решітка радіатора, більш похилі стійки даху. Особливо цікавою вийшла версія Honda Pilot TrailSport, де додано захисні пластини та власні темні колісні диски.

А ще автомобіль Honda Pilot TrailSport вирізняється власними налаштуваннями підвіски, спеціальними шинами для бездоріжжя, та розширеними варіантами роботи системи повного приводу i-VTM. Остання отримує 285 «коней» потужності від 3,5-літрового двигуна V6, що працює у парі з «автоматом».

Серед іншого оснащення – варто відзначити 7-/9-/10-дюймові дисплеї в салоні (в залежності від обраної версії автомобіля), комплекс Honda Sensing для безпечного водіння, камеру TrailWatch для огляду місцевості під час руху по бездоріжжю. Але також кросовер Honda Pilot може запропонувати атрибути розкоші та комфорту: шкіряні сидіння з прострочуванням, панорамний дах, багатофункціональний підлокітник з підсклянниками для другого ряду сидінь тощо.

Автомобілі Honda Pilot для ринку США будуть доступні вже у наступному місяці – тобто, перші щасливі власники отримають собі подарунки як раз під новорічну ялинку. А чи хотіли б ви побачити такий автомобіль Honda Pilot у нас в Україні?