Компанія KIVI представила на українському ринку нову лінійку телевізорів — з оновленим дизайном, новими функціями та продуктивнішою платформою.

Лінійка охоплює моделі з діагоналями від 24” до 65”, що працюють під управлінням ОС Android TV 11 з повною її функціональністю — підтримкою більше ніж 10 тис. додатків, трансляцією контенту за допомогою Chromecast і голосовим помічником Google Assistant, який розуміє команди українською.

В моделях з діагоналлю від 32” використовується новий мінімалістичний дизайн з майже відсутньою бічною рамкою (видима її частина становить лише 2,6 мм). Крім того, усі моделі, за винятком найбільшої, 65-дюймової, доступні як у чорному, так і білому колірному рішенні.

KIVI презентувала нову лінійку Smart-телевізорів 2022 року

Акустична система для нової лінійки розроблена спільно з японською компанією JVC Kenwood, також вона підтримує систему обробки звуку в реальному часі Dolby Audio.

Разом із лінійкою 2022 року KIVI представила оновлену фірмову програму для швидкого доступу до різноманітного контенту – KIVI MEDIA 2.0. В ній доступні безкоштовні та платні телеканали, адаптовані до локального ринку, добірка безкоштовних фільмів та серіалів, розділ для тренувань та інтегрований у систему ігровий хмарний сервіс Boosteroid.

Загалом у нову лінійку входить понад два десятки моделей, ціни на Smart-телевізори починаються з 7 тис. грн за 24-дюймову модель і до 30 тис. грн – за флагманський 65-дюймовий 4K-телевізор KIVI 65U750NB. На усі моделі надається 3-річна офіційна гарантія, в Україні телевізори KIVI представлені в мережах і маркетплейсах Comfy, Фокстрот, Ельдорадо, Епіцентр, Алло, Розетка, MOYO та ін.