Студія SCS Software презентувала релізний трейлер доповнення American Truck Simulator – Texas, найбільшого розширення мапи для цієї гри, і назвала дату виходу DLC – 15 листопада 2022 р.

Це дійсно дуже велике DLC, Техас майже вдвічі більше за площею ніж Каліфорнія або Монтана і поступається хіба що Алясці. І хоч більшість території Техасу складають степи та напівпустелі – це другий після Каліфорнії штат за кількістю населення. Наприклад, Х’юстон – четверте за населенням місто США, Сан-Антоніо – сьомий. Даллас – Форт-Ворт та Великий Х’юстон є відповідно четвертою та п’ятою за розміром міськими агломераціями США. У штаті є потужна нафтова, комп’ютерна, софтверна та аерокосмічні індустрії. Якби Техас був суверенною країною, він був би 14-ю за розміром економікою світу.

Тобто ви зрозуміли. Водіям вантажівок є чим зайнятися у цьому штаті. І на що подивитися, крім історичних будівель та великих міст в American Truck Simulator – Texas з’явиться, наприклад, космопорт SpaceX Starbase неподалік від міста Браунсвілл, звісно ж зі Starship на стартовому майданчику.

American Truck Simulator – Texas вийде 15 листопада 2022 р.

У доповненні American Truck Simulator – Texas будуть 29 нових міст, нові індустрії та вантажі, нові оглядові майданчики та визначні пам’ятки. І нарешті, за бажанням гравці зможуть проїхати усі США від побережжя Тихого океану до Мексиканської затоки, тобто Атлантичного океану.

American Truck Simulator – Texas виходить вже 15 листопада 2022 р. і скоріш за все розробники запустять якусь внутрішньоігрову подію з цієї нагоди. Ціна на DLC ще не оголошена, але враховуючи його розмір слід очікувати ціну не звичайні 199 грн, а 279 – 299 грн.