Кінокомпанія Adastra Cinema презентувала українську версію трейлера мультфільму «Дивовижний Моріс» / The Amazing Maurice за мотивами книг Террі Пратчетта «Дивовижний Моріс та його вчені гризуни» (2001).

У Дивовижного кота Моріса є два таланти: до базікання та афер. Подорожуючи з магічними гризунами з міста в місто, він щоразу за розумну плату «рятує» місцевих жителів від «навали щурів». Але одного дня Моріс та його спільники стикаються з містечком, що приховує щось дійсно небезпечне. Їм доведеться обіграти справжнє зло із властивою тільки Морісу «дивовижністю»…

В оригіналі у The Amazing Maurice справжня зоряна команда озвучення: Емілія «Мати драконів» Кларк, Г’ю «Доктор Хауз» Лорі, Джемма Артертон, Девід «Доктор Хто» Теннант, Хімеш Патель, Г’ю «Роберт Кроулі, 7-й граф Грентем» Бонневіль, Девід Тьюліс та інші.

Автором сценарію мультфільму став Террі Россіо, сценарист усіх фільмів Pirates of the Caribbean, оригінального Aladdin (1992) та Shrek (2001) та багатьох інших.

Точна дата релізу фільму в Україні наразі невідома, вона буде повідомлена найближчим часом, але скоріш за все це початок 2023 р.