Deadline повідомляє, що Netflix повертає екранізацію коміксу «Пісочний чоловік» після того, як в мережі почали з’являтися різні суперечливі чутки.

Серіал «Пісочний чоловік», що стартував на початку серпня, був переглянута 69,5 мільйона годин за перший тиждень, подвоїв цю цифру на другому тижні до 127,5 мільйона, набрав 77,2 мільйона на третьому тижні та отримав 53,8 мільйона на четвертому тижні.

Підтвердження поновлення слідує за випадковим витоком на сторінці DC Comics в Twitter. У видаленому твіті йшлося:

«Мрія триває. [«Пісочний чоловік» повернеться з новими епізодами, заснованими на кількох томах графічного роману Ніла Ґеймана, щоб дослідити ще більше історій Нескінченного».

Це сталося після того, як чутки про скасування серіалу почали поширюватися в соціальних мережах.

Netflix продовжує серіал «Пісочний чоловік» на другий сезон

У 10-серійному серіалі, заснованому на однойменній серії коміксів Ґеймана, розповідається про те, як Морфей (Том Старрідж), уособлення снів і один з семи Нескінченних, потрапляє в полон під час окультного ритуалу в 1916 році. Після 106 років ув’язнення Морфей тікає і вирушає навести порядок у своєму царстві, Сновидінні.

У серпні вийшов несподіваний бонусний епізод з історіями з графічних романів Ніла Ґеймана «Сон тисячі котів» та «Калліопа».